• Cluj-Napoca, România
  • +40 758 948 244
  • Lu-Du: 10:00 - 18:00

Echipa Noastră

Vet Taxi Cluj > Echipa Noastră

Siguranța animalului tău de companie este prioritatea noastră.
Îți facem cunoștință cu echipa noastră iubitoare de animale.

Elisei Nemeș

Fondator & Șofer

De mic copil am adus câini și pisici acasă, pe care am sperat că îi pot păstra. De multe ori nu s-a putut asta. Într-o seară am văzut din mașină un câine întins pe stradă. Cu siguranță era mort sau aproape mort. Am plâns. Mi-am promis ca voi salva și crește toate animalele din lume. […]

Casian Popa

Customer Experience Manager

Pasionat de artă, căței și pisici, călătorii, vinuri, băuturi fine și comunicator entuziast. Orientat către educația consumatorului. Este trainer și public speaker încă din 2001.

Andreea Cristina

Șofer

Bună! Eu sunt Andreea. Mă consider o iubitoare de animale de când mă știu. Am crescut având în jurul meu câini și pisici constant. Aș scrie aici mai multe, dar aștept să vă povestesc despre Dixie, Karma, Set, Ștefania, Garofița, Robi, Simba, Beatrix, Temistocle, Babe, Blanca, Lupu, Bella și muuulți alții, într-o cursă viitoare!

Vlad Borla

Social Media Marketing Expert

Imaginile și videoclipurile vesele și informaționale pe care le găsești în mediul social, sunt gândite și concepute de Vlad Borla, un antreprenor cu idei inovative și geniale!

La Vet Taxi ne mândrim să furnizăm servicii extinse de pet taxi
pentru a îndeplini toate nevoile animalului tău de companie cu o primă calitate pentru clienți.

Oferim servicii excepționale, fără niciun detaliu omis, am fost destul de norocoși să ne transformăm în principalul mijloc de transport terestru pentru animale de companie din Cluj-Napoca. Scopul nostru este să efectuăm cursele în siguranță, fără probleme și conform programului.

bună.

Călătorește la și de la Casa Lăbuțelor, cu un *discount exclusiv! Introdu codul CASALAB20 la finalizarea rezervării.

*Reducerea se aplică doar călătoriilor având ca destinație sau preluare, Casa Lăbuțelor.