• Cluj-Napoca, România
  • +40 758 948 244
  • Lu-Du: 10:00 - 18:00

Serviciile Noastre

Vet Taxi Cluj > Serviciile Noastre

Vet Taxi - Taxi Pentru Animale de Companie

Primul taxi pentru animale de companie din orașul tău! Am debutat în Cluj-Napoca cu inspirație din partea animalelor și motivație din partea clienților care ne-au ales cu încredere și și-au demonstrat calitatea valorilor noastre! Ne dorim cu multă răbdare și muncă să ne extindem și în alte principale orașe din România. Credem cu tărie că acest serviciu este pretabil pentru orice oraș în care deplasarea cu animalul de companie este dificilă și, de multe ori, imposibilă.

Ne dorim ca Vet Taxi să devină principalul mijloc de transport pentru animale de companie. Nu ne limităm la câini și pisici. În activitatea noastră prealabilă, am transportat chiar și păsări, rozătoare și târâtoare! Respectăm și iubim animalele din orice specie, atâta timp cât suntem în viață și avem puterea de a decide asta.

Din dorința de a fi alături de animalul tău de companie, indiferent că va călători la veterinar, la prieteni sau într-o vacanță la pet hotel, serviciul Vet Taxi va prioritiza nevoile animalului tău de companie și starea de bine a acestuia.

 

Gânduri bune,
Echipa Vet Taxi

Am debutat cu acest proiect în al doilea an de facultate, cât timp eram într-un schimb de experiență cu facultatea, în Roma. Văzând că acolo animalele au atât de multă însemnătate încât sunt primite în orice supermarket sau instituție, publică sau privată, am hotărât că și animalele din România au nevoie de așa ceva. Nu am reușit, până atunci, să conving instituțiile publice și private să prioritizeze compania animalelor noastre, dar am dezvoltat un serviciu unic de transport pentru acestea!
Elisei Nemeș - Fondator & Șofer

Îmbinarea perfectă dintre animal și deplasare –
pentru orice ocazie, există Vet Taxi

bună.

Călătorește la și de la Casa Lăbuțelor, cu un *discount exclusiv! Introdu codul CASALAB20 la finalizarea rezervării.

*Reducerea se aplică doar călătoriilor având ca destinație sau preluare, Casa Lăbuțelor.