Află top 3 sugestii – Cum Îți Pregătești Patrupedul Pentru Vet Taxi

Care este scopul Vet Taxi?

Scopul Vet Taxi este să ofere servicii de siguranță, confort și calitatea transportului, în vederea satisfacerii nevoilor tuturor clienților noștri. Aceste măsuri pot fi sugerate de către politica acestui serviciu, însă pentru a asigura o foarte bună desfășurare a transporturilor, echipa Vet Taxi, după mai multe observații și constatări făcute în urma mai multor transporturi, vine cu câteva sugestii pentru dumneavoastră și companionul care se va bucura de primul serviciu de pet taxi din Cluj.

Câine în portbagaj cu Vet pet Taxi Cluj.
  1. Autoturismele noastre sunt dotate cu echipamentele necesare oricărei situații a animalului dumneavoastră de companie: botniță, ham, centură de siguranță, plasă separatoare, husă impermeabilă (în unele autoturisme și cușcă de transport). Chiar dacă aceste autoturisme sunt echipate complet, sugerăm cel puțin informarea dispecerului când și dacă transportați un câine agresiv (care necesită să-i fie atribuită o botniță), și să asistați personal în aplicarea acesteia animalului dumneavoastră de companie.
  2. Înaine de orice transport, indiferent de distanță, în primul rând pentru confortul animalului dumneavoastră de companie, este sugerată o plimbare scurtă pentru ușurare și în al doilea rând pentru confortul dumneavoastră; totodată sugerăm a nu se administra hrană cu 30-45 de minute înainte de transport, pentru a evita disconforturile stomacale ale animalului dumneavoastră.
  3. Punem siguranța animalelor de companie pe primul loc! Fiecare animal de companie are dreptul la un serviciu exclusiv pentru ei, fără ca șoferii să privească clientul într-o manieră sfidătoare, ca și cum se întâmplă o grozăvie de sacrificiu pentru acesta. Serviciul Vet Taxi de pet taxi din Cluj, consideră că acesta este o necesitate și chiar o normalitate (este firesc să transportăm animale de companie), de aceea vrem să asigurăm transporturi sănătoase. Este normal să transportăm animale afectate și rănite. Unele dintre aceste afecțiuni sunt contagioase și pot fi transmise cu ușurință altor animale. Este obligatorie informarea șoferului în cazul în care animalul dumneavoastră de companie suferă de o afecțiune contagioasă, pentru ca, după efectuarea transportului, autoturismul să fie igienizat și sanitat cu substanțe de ucidere a virusurilor, microbilor și altele.
  4. Dacă dorești să transporți o pisică asigură-i o cușcă de transport. În cazul în care nu ai, anunță-ne din timp despre acest lucru și îți vom oferi noi una pentru desfășurarea transportului. Cușca de transport, în cazul pisicilor, este obligatorie atât conform politicii Vet Taxi cât și reglementărilor DSV; este vorba în primul rând de siguranța desfășurarii transportului – atenția șoferului nu trebuie deranjată, iar pisica are nevoie de un spațiu în care să se simtă în siguranță și confort.
Centrura de siguranta cu ham pentru caini Vet Taxi Cluj.

Suntem mereu pregătiți pentru orice tip de situație. Echipamentele cu care sunt dotate autoturismele noastre există pentru prevenirea situaților neplăcute, nu pentru încurajarea înfăptuirii lor (o husă impermeabilă există în dotare pentru prevenirea părului animalelor de companie în general și pentru prevenirea murdăriei în caz de regurcitare sau micționare în special – însă acest lucru trebuie doar să întărească sugestiile de mai sus. Spune-ne în comentarii, dacă ai avut parte de un transport cu noi, cum a fost experiența ta, ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut, ce sugestii ai avea pentru îmbunătățirea serviciilor Vet Taxi și cum s-a simțit animăluțul tău pe perioada desfășurării transportului.

REZERVA UN VET TAXI ->

Leave a comment

logo-vet-taxi-white-png

Adresa

Petru Maior 15-17,
Cluj-Napoca, Romania

Vet Taxi ©. Toate drepturile apartin companiei. Creat cu incredere de webera.ro