Elisei Nemeș
Fondator
Julien Kovacs
Manager Executiv Redactie
Radu Muntea
IT & App Development Executive
Radu Teocan
Membru Finantator
Vasile Nemeș
Membru Fondator - Life Coacher

Foarte de ajutor serviciul, iar cei care se ocupă de el sunt punctuali și de mare încredere. Frecventăm Vet Taxi des și suntem tot mai mulțumiți. Recomand cu drag!

Maria Mateas

Cluj-Napoca, RO

M-au salvat de umblat cu cainele prin ploaie. Au venit in mai putin de 10 min, costul nu a depasit tariful de la bolt cand au cerere mai mare si domnul care a venit a fost superdragut.

Anca Vir

Cluj-Napoca, RO

Necesitate în Cluj-Napoca! Congrats! 👏🏻
Keep up the good work! 💕

Mădă Gh

Cluj-Napoca, RO

Vet Taxi m-a ajutat mereu la nevoie, când nu am avut cu ce sa ma întorc din concediu pentru ca nimeni nu ma lua cu cățel, când am dus cățelul la sterilizat, și când pur și simplu am avut o vizita la veterinar. Super faini, recomand 👍

Patricia Rist

Baia-Mare, RO
0
Kilometri Parcursi
0
Clienti Fericiti
0
Povesti de Succes
0
Cazuri Caritabile
Pe scurt despre noi

Realizarile Noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim a omnis corehenderit in cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto.

Citeste Mai Mult
logo-vet-taxi-white-png

Adresa

Petru Maior 15-17,
Cluj-Napoca, Romania

Vet Taxi ©. Toate drepturile apartin companiei. Creat cu incredere de webera.ro