Echipa

Elisei Nemeș
Fondator
Julien Kovacs
Manager Executiv Redactie
Radu Muntea
IT & App Development Executive
Radu Teocan
Membru Finantator
Vasile Nemeș
Membru Fondator - Life Coacher

Foarte de ajutor serviciul, iar cei care se ocupă de el sunt punctuali și de mare încredere. Frecventăm Vet Taxi des și suntem tot mai mulțumiți. Recomand cu drag!

Maria Mateas

Cluj-Napoca, RO

M-au salvat de umblat cu cainele prin ploaie. Au venit in mai putin de 10 min, costul nu a depasit tariful de la bolt cand au cerere mai mare si domnul care a venit a fost superdragut.

Anca Vir

Cluj-Napoca, RO

Necesitate în Cluj-Napoca! Congrats! 👏🏻
Keep up the good work! 💕

Mădă Gh

Cluj-Napoca, RO

Vet Taxi m-a ajutat mereu la nevoie, când nu am avut cu ce sa ma întorc din concediu pentru ca nimeni nu ma lua cu cățel, când am dus cățelul la sterilizat, și când pur și simplu am avut o vizita la veterinar. Super faini, recomand 👍

Patricia Rist

Baia-Mare, RO
0
Kilometri Parcursi
0
Clienti Fericiti
0
Povesti de Succes
0
Cazuri Caritabile
Pe scurt despre noi

Realizarile Noastre

Ne-am propus să oferim deținătorilor de animale de companie, un serviciu express, confortabil și sigur. Acest proiect a apărut din lipsa unui serviciu care să ne ajute să ajungem în locul dorit, fără să oferim explicații și fără să stăm neliniștiți întrebându-ne dacă "vom fi acceptați de taxi normal". Noi te acceptăm. Fie că ai un Bichon mini toy, fie că ai un Saint Bernard de 80 de kilograme, te vom accepta de fiecare dată. Transportăm animalele de companie oriunde: la cabinetul veterinar, la un prieten sau în alt oraș (chiar și la mare!).

Citeste Mai Mult