Politică Retur

Returul Serviciilor rezervate pe vettaxi.ro

Serviciile rezervate pe vettaxi.ro pot fi returnate in mod Gratuit, daca si numai daca, indeplinesc urmatoarele conditii:
1. Persoanele care efectuează rezervări, anulează comanda cu cel puțin 3 ore înainte de termenul stabilit prin formularul de rezervări.
2. Acceptă returul sumei aferente rezervării minus un comision de 12 RON pe care platforma vettaxi.ro îl percepe clienților la fiecare rezervare a serviciilor, pentru ca platforma să fie folosită în mod gratuit;

3. Anularea serviciilor rezervate vor fi efectuate cu cel puțin 3 ore înainte de data și ora la care acestea au fost programate. 

Pasi pentru realizarea unui retur:
1. Verificati daca ora la care doriți efectuarea returului serviciilor rezervate pe vettaxi.ro este înainte de termenul programării, cu cel puțin 3 ore.
2. Accesați pagina Contact și completați formularul în care specificați detaliile rezervării dumneavoastră, așa cum ați primit prin email confirmarea rezervării.
3. Un agent vettaxi.ro vă va contacta pentru confirmarea returului.
4. (OPTIONAL) Contactati-ne telefonic la numerele 0758948244 sau via email la adresa hello@vettaxi.ro pentru a anunta expedierea returului.

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea serviciului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea serviciului. Prin exceptie, daca in urma returnarii serviciului se constata ca acesta nu a fost anulat înainte cu 3 ore de termenul programării, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea serviciului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea serviciului daca nu a fost aprobat de către persoanele terțe.

Modalitati de returnare

Pentru a face returul, nu este obligatoriu sa fie completat formularul de retur.

Daca aveti probleme legate de o rezervare, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti, hello@vettaxi.ro sau la numarul de telefon 0758948244

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa hello@vettaxi.ro sau la numarul de telefon  0758948244